Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2013
  5. Cardona convoca la segona edició dels Premis Eloi...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona convoca la segona edició dels Premis Eloi de Navel en reconeixement del teixit empresarial de la vila

Divendres, 18 d'Octubre de 2013 Premsi Eloi de Navel 2013

L'Associació d'Empresaris de Cardona (AEC) i l'Ajuntament cardoní convoquen la segona edició dels Premis Eloi de Navel per reconèixer la contribució de les empreses cardonines al desenvolupament econòmic i social de Cardona

En la seva segona edició, els Premis Eloi de Navel mantenen les dues categories dels guardons, amb un premi dedicat a la Innovació i el Creixement i l'altre a la Trajectòria Empresarial. La data límit per presentar candidatura serà el proper 25 d’octubre de 2013. Per participar-hi només cal que l'empresa estigui ubicada a Cardona i estigui associada a l'Associació d'Empresaris de Cardona, que actualment compta amb més d'un centenar d'empreses associades. Les candidatures es poden presentar, per iniciativa pròpia o mitjançant un proposant. L’acte de lliurament de premis es farà en el transcurs del sopar anual de l’AEC.

Amb aquesta iniciativa, l’Associació d’Empresaris de Cardona i l’Ajuntament cardoní, volen reconèixer les empreses més actives de la vila i valorar l’esforç, la constància i la capacitat d’adaptació i superació de les empreses, les institucions i les persones que les formen.

El jurat dels premis estarà format per Josep Tristany, Regidor promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cardona; Abel Cots, President de l’Associació d’Empresaris de Cardona; Isabel Ledesma, Cap tècnica de l'Àrea de Desenvolupament Comarcal del Consell Comarcal del Bages; Miquel Àngel Montaner , President de l’Associació d’Empresaris per al Solsonès; Marc Bernadich, Professor de la FUB i responsable de la FUB e+i; Valentí Farràs, President de Goral, Centre d’Iniciatives Cardonines; Esteve Pintó, President de Pimec Catalunya Central; Marc Marcé, Director Regió7 i Maria Àngels Simó, Presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Cardona.

Homenatge al comerciant cardoní, Eloi de Navel
Els Premis Eloi de Navel prenen el nom del mercader cardoní Eloi de Navel, que va desenvolupar una intensa activitat econòmica a finals del segle XIV i principis del XV. Dedicat als negocis vinculats al comerç del safrà, Eloi de Navel va ser nomenat l’any 1423 drassaner de la Diputació del General.

BASES DEL CONCURS

FORMULARI INSCRIPCIÓ CATEGORIA INNOVACIÓ I CREIXEMENT

FORMULARI INSCRIPCIÓ CATEGORIA: TRAJECTÒRIA EMPRESARIAL


Tornar a: Octubre, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat