Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2013
  5. El pianista Carles Cases portarà a la Col.legiata...
Anar a l'inici de la pàgina

El pianista Carles Cases portarà a la Col.legiata de Sant Vicenç de Cardona l'espectacle "Carles Cases diu Llach"

Dimarts, 15 d'Octubre de 2013 Carles Cases diu Llach

La Col.legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona acollirà el dia 16 de novembre a les 21:00 hores un concert del compositor sallentí Carles Cases dedicat a l'obra de Lluís Llach. Sota el títol de "Carles Cases diu Llach" el concert permetrà gaudir de la interpretació d'algunes de les cançons més conegudes del repertori musical del cantant de Verges com "Laura", "Amor particular", "Viatge a Ítaca" o "Que tinguem sort".

Amb aquest recital el músic Carles Cases repassa la seva trajectòria com a col·laborador de Llach de qui va ser músic, arranjador i productor musical durant la dècada dels anys 80. Protagonitzaran la vetllada una formació de trio, composta per Jordi Farrés a la guitarra, Miquel A. Cordero al contrabaix i Carles Cases al piano.

El concert l'organitzen la Fundació Cardona Històrica, l'Ajuntament de Cardona i el Museu d'Història de Catalunya amb la col·laboració dels Amics de la Música i Arts de la Catalunya Central (AMARESC). Les entrades es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de Cardona (93 869 27 98 / oficinaturisme@cardona.cat) al preu de 20 i 15 euros segons la zona.


Tornar a: Octubre, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat