Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2012
  5. El teatre Els Catòlics de Cardona acull aquest di...
Anar a l'inici de la pàgina

El teatre Els Catòlics de Cardona acull aquest dissabte una nova proposta del Traç Dansa 2012

Dimecres, 24 d'Octubre de 2012 Traç Dansa 2012

El Festival de Dansa i moviment a la Catalunya Central, Traç Dansa 2012, presenta aquets dissabte a Cardona una nova proposta artística amb les actuacions de les companyies La Macana i Proyecto D_Ruses.

La funció començarà a 2/4 de 10 de la nit al teatre cardoní i inclou la programació de dues peces de dansa contemporània. En la primera part, Caterina Varela i Alexis Fernàndez, creadors de la companyia La Macana, oferiran l'espectacle Ven, mentre que la segona proposta de la nit porta per títol Cîteaux i és una peça creada per la companyia Proyecto D_Ruses.

En acabar la dansa hi haurà un tast gastronòmic a la plaça davant del teatre Els Catòlics de Cardona. Les entrades es podran adquirir una hora i mitja abans de l'inici de l'espectacle al mateix teatre a un preu de 10 euros.

El Traç Dansa 2012 està organitzat per Issimm Dansa i compta amb la col.laboració de la Fundació Vila Medieval de Cardona, el Consell Comarcal del Solsonès, els ajuntaments de Cardona i Solsona, l'Institut d'Estudis ilerdencs de la Diputació de Lleida i el Departament de Cultura de la Generalitat. El programa del festival inclou un total de 8 propostes artístiques que es programaran a Cardona i Solsona entre els mesos de juliol i desembre d'enguany.

Cliqueu l'enllaç veure la programació completa:

TRAÇ DANSA 2012


Tornar a: Octubre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat