Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2012
  5. Arrenca un nou curs de l'Escola de Formació d'Adu...
Anar a l'inici de la pàgina

Arrenca un nou curs de l'Escola de Formació d'Adults amb rècord d'alumnes matriculats

Dimarts, 23 d'Octubre de 2012 Escola d'Adults de Cardona

L’Escola d’Adults de l’Ajuntament de Cardona ha començat un nou curs escolar amb un total de 103 alumnes matriculats, cosa que suposa la xifra més alta d'alumnes que registra l'escola des de l'any 1985 quan es va posar en funcionament.

A més, durant aquest curs ja n'hi ha 16 més que s'han matriculat al grup de Graduat que es farà al segon i tercer trimestre del curs. L'Escola d'Adults de Cardona ha augmentat progressivament el seu nombre d'alumnes any, rere any, un fet que s'ha evidenciat més clarament els últims temps a causa, sobretot, dels efectes de la crisi econòmica.

L'oferta formativa que presta el servei d'escola d'adults inclou: formació instrumental, cultura general, català inicial, bàsic, elemental i nivell C, català al Casal de la Gent Gran, graduat en educació secundària i alfabetització per a immigrants.

L'escola està oberta de dilluns a dijous de matí i tarda i divendres al matí al carrer Rodes 16 baixos. Per posar-se en contacte amb el servei podeu fer-ho enviant un correu electrònic a: escolaadults@cardona.cat.


Tornar a: Octubre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat