Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2012
  5. Cardona crea els Premis Eloi de Navel per reconèi...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona crea els Premis Eloi de Navel per reconèixer l’excel.lència professional de les empreses de la vila

Dimecres, 3 d'Octubre de 2012 Premis Eloi de Navel

L’Associació d’Empresaris de Cardona i l'Ajuntament cardoní han impulsat la creació dels Premis Eloi de Navel amb la voluntat de reconèixer públicament la tasca de les empreses cardonines.

Amb aquests guardons, l’Associació d’Empresaris de Cardona i l’Ajuntament, volen destacar les empreses més actives de la vila i reconèixer l’esforç, la constància i la capacitat d’adaptació i superació de les empreses, les institucions i les persones que les formen. Així mateix, l’Associació d’Empresaris de Cardona, que agrupa més d'un centenar d'empreses, vol destacar la seva contribució al desenvolupament econòmic i social de la vila i al foment de l’ocupació laboral.

Els Premis Eloi de Navel s’organitzaran en dues categories: Premi a la Innovació i el Creixement i Premi a la Trajectòria Empresarial als quals hi podran participar totes les empreses que siguin sòcies de l'Associació d'Empresaris de Cardona. La data límit d’entrega de les candidatures serà el proper 26 d’octubre de 2012 i l’acte de lliurament de premis es farà en el transcurs d'un sopar que se celebrarà el dia 13 de desembre de 2012.

El jurat estarà format per: Josep Tristany, Regidor promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cardona; Abel Cots, President de l’Associació d’Empresaris de Cardona; Isabel Ledesma, Cap tècnica de l'Àrea de Desenvolupament Comarcal del Consell Comarcal del Bages; Miquel Àngel Montaner , President de l’Associació d’Empresaris per al Solsonès; Marc Bernadich, Professor de la Fundació Universitària del Bages i responsable de la FUB e+i; Valentí Farràs , President de Goral, Centre d’Iniciatives Cardonines; Esteve Pintó, President de Pimec Catalunya Central; Marc Marcé, Director de Regió7 i Maria Àngels Simón, Presidenta de la UBIC de Cardona.

Els Premis Eloi de Navel prenen el nom del mercader cardoní Eloi de Navel, que va desenvolupar una intensa activitat econòmica a finals del segle XIV i principis del XV. Dedicat als negocis vinculats al comerç del safrà, Eloi de Navel va ser nomenat l’any 1423 drassaner de la Diputació del General.

PER A MÉS INFORMACIÓ VISITEU LA WEB DELS PREMIS: http://www.premiseloidenavel.cat/


Tornar a: Octubre, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat