Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2011
  5. El conseller Lluís Recoder visita Cardona per con...
Anar a l'inici de la pàgina

El conseller Lluís Recoder visita Cardona per conèixer les obres realitzades en el marc de la Llei de barris

Dimecres, 26 d'Octubre de 2011 El conseller Recoder visitarà el Centre Cívic

El conseller de Política Territorial i Sostenibilitat, Lluís Recoder, visitarà Cardona aquest divendres per avaluar les actuacions que l’Ajuntament està desenvolupant en el marc del Pla de barris.

Coincidint amb la visita, l’alcalde Ferran Estruch exposarà al conseller les línies mestres del Projecte d’intervenció integral de la Coromina que va realitzar l’Ajuntament la passada legislatura. La intenció de l’equip de govern és presentar el projecte en la propera convocatòria del Pla de barris de la Generalitat.

En la seva visita a Cardona, el titular de la conselleria de Política Territorial serà rebut a l’Ajuntament per l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, acompanyat dels regidors de la corporació municipal. Està previst que el conseller arribi a Cardona a un quart de sis de la tarda. Després de visitar l’edifici consistorial i signar al llibre d’Or de l’Ajuntament, la comitiva es dirigirà a l’edifici del Centre Cívic. La visita a l’equipament permetrà mostrar al conseller les obres de rehabilitació de l’edifici que es van finançar amb recursos del Pla de barris. La visita prosseguirà cap al carrer Església i finalitzarà al Casal Graells, on el conseller visitarà la seu del nou arxiu històric municipal de Cardona.


Tornar a: Octubre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat