Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2011
  5. La Direcció General de Patrimoni vol que la rehab...
Anar a l'inici de la pàgina

La Direcció General de Patrimoni vol que la rehabilitació de la coberta de la Col.legiata es dugui a terme l’any vinent

Dissabte, 22 d'Octubre de 2011 Imatge de la visita a la Col.legiata

La Direcció General de Patrimoni ha inclòs la restauració de la coberta de la Col.legiata de Sant Vicenç entre les obres prioritàries que el Departament de Cultura hauria de finançar durant l’any vinent. Així ho va assegurar a l’alcalde Ferran Estruch, el subdirector general de Patrimoni Arquitectònic, Josep Rueda durant la visita que va fer dijous passat a Cardona.

Rueda va explicar a l’alcalde que s’ha fet un primer estudi tècnic i econòmic del projecte a l’espera que el finançament de les obres s’inclogui en els pressupostos de la Generalitat per a l’exercici de l’any 2012. Per la seva banda, l’alcalde Ferran Estruch va destacar la bona predisposició que la Direcció General de Patrimoni ha demostrat per resoldre aquest problema i es va mostrar confiat del fet que els pressupostos de la Generalitat acabin incorporant la partida econòmica per a la realització de les obres.

Durant la trobada, a la qual hi van assistir també el director del Museu d’Història de Catalunya, Agustí Alcoberro i la cap de gestió de monuments del Museu d'Història de Catalunya, Marina Miquel, Estruch i Rueda van visitar les obres realitzades als baluards del castell i l’edifici de la Casamata que ha estat recentment restaurat per la Generalitat.


Tornar a: Octubre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat