Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2011
  5. L’Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barce...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona actuaran en els camins forestals del municipi

Divendres, 21 d'Octubre de 2011 Imatge d'arxiu d'una zona boscosa de Cardona

Millorar l’estat dels camins forestals del municipi per reduir el risc d’incendi i afavorir la lluita contra el foc és un dels principals objectius que l’Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona s’han fixat a l’hora de desenvolupar del Pla de Prevenció Municipal d’Incendis Forestals de la Diputació.

La intenció de les dues administracions és col.laborar en el desenvolupament del Pla que contempla la millora d’una vintena de camins forestals del municipi i que s’ha d’aplicar en els propers 4 anys. Aquesta setmana, el tècnic de l’Oficina de prevenció d’incendis forestals de la Diputació, Albert Tehàs es va reunir a l’Ajuntament de Cardona amb la regidora de Protecció Civil, Maite Barrera per avaluar les característiques i l’aplicació del Pla d’incendis. A la reunió hi van assistir també Ramon Llordella, representant de l’Associació de Defensa Forestal (ADF) de Cardona i, Jaume Muntada de l’ADF del Bages.

Segons va explicar Albert Theàs, l’aplicació del Pla preveu diverses actuacions de manteniment dels camins forestals a executar any rere any. L’objectiu és adequar els vials perquè siguin transitables pels bombers, les ADF’s i la resta de vehicles implicats en les tasques de prevenció i lluita contra els incendis forestals.


Tornar a: Octubre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat