Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2011
  5. L’Ajuntament de Cardona i JARC organitzen un cur...
Anar a l'inici de la pàgina

L’Ajuntament de Cardona i JARC organitzen un curs sobre productes fitosanitaris

Dimecres, 5 d'Octubre de 2011 Curs formació agrària

L’Ajuntament de Cardona i Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya (JARC) han programat un curs de formació agrària especialitzat en la manipulació i l’aplicació de productes fitosanitaris de nivell qualificat. El curs va començar ahir amb un total de 19 persones inscrites i s’allargarà fins el 10 de novembre.

Aquest és el segon curs dedicat a la formació en fitosanitaris que l’Ajuntament i JARC realitzen a Cardona i complementa el curs bàsic que es va realitzar a principis d’any. El curs, que consta d’un total de 24 sessions i 72 hores lectives és obligatori per agricultors i/o responsables tècnics d’explotacions o empreses fitosanitàries, tant per fer les tasques a les pròpies explotacions com per desenvolupar feines a tercers. Els alumnes que superin el curs obtindran el certificat acreditatiu necessari per a la manipulació de productes fitosanitaris que exigeix la Unió Europea des de gener de 2006.

El curs està subvencionat pel Ministeri de Medi Ambient i es gratuït per les persones que s’hi apuntin. Les classes es realitzen a la sala de formació del consistori cardoní, tenen una durada de 3 hores i es divideixen en diferents mòduls relacionats amb les propietats, les aplicacions i el usos dels producte fitosanitaris.


Tornar a: Octubre, 2011

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat