Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2009
  5. Cardona rep l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona rep l’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona

Dimarts, 20 d'Octubre de 2009 Rebuda de l'Ajuntament als membres de l'IRBB

L’Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona (IRBB) ha celebrat unes jornades d’estudi i debat a Cardona. L’alcalde Josep Maria Sala va rebre els investigadors inscrits a les jornades en un acte celebrat ahir el vespre, al saló de sessions de l’ajuntament.

A la recepció hi van assistir 56 científics de diferents països especialitzats en medicina molecular, i que formen part del projecte d’investigació en aquesta disciplina impulsat des de l’IRBB sota la direcció del Dr. Antonio Zorzano.

En l’acte de recepció, l’alcalde va donar les gràcies als membres de l’IRBB per un doble motiu. El primer, pel seu treball científic, en el qual els va desitjar molts èxits i, en segon lloc haver vingut a Cardona. "Alguns de vostès es podien haver quedat amb la idea de que s’han reunit en un hotel als afores de Barcelona, i a nosaltres ens correspon fer arribar la realitat de Cardona, una població que perdura i que lluita des de fa més de mil anys, a tots aquells que visiten la nostra població", va comentar Sala. L’alcalde de Cardona va explicar els capítols més importants de la història de la població i, amb caràcter excepcional, es va mostrar als assistents la Carta de Poblament de Cardona, la més antiga del país.

Al seu torn, el Dr. Joan Guinovart, director de l’IRBB i un dels més eminents investigadors del nostre país, va agrair vivament les paraules i la recepció de l’alcalde i el va convidar a visitar properament les instal•lacions de l’IRBB. Finalment els participants a les jornades van poder gaudir d’una visita guiada al Parc Cultural de la Muntanya de Sal.


Tornar a: Octubre, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat