Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vila



Fil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2009
  5. Cardona acull la convenció anual de la Societat Tolkien d’Espanya
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull la convenció anual de la Societat Tolkien d’Espanya

Divendres, 16 d'Octubre de 2009 L'alcalde de Cardona va rebre els representants de la Societat TolKien de Barcelona

Aquest cap de setmana se celebra a Cardona la convenció anual de la societat Tolkien espanyola, una trobada que enguany arriba a la seva dissetena edició i que congregarà a la vila de Cardona més d’un centenar d’estudiosos i amants de l’obra de l’escriptor John R. R. Tolkien, autor de la popular saga d’El Senyor dels Anells.

La convenció, que va començar ahir dijous i s’allargarà fins diumenge, ha estat organitzada pels responsables de la delegació local de Barcelona de la societat Tolkien i se celebra a l’hotel Vilar Rural de Cardona. Durant aquests 4 dies, els assistents a la trobada -que és oberta al públic en general- podran assistir a conferències, concerts, representacions teatrals, jocs de rol, així com tallers de creació literària, dibuix o gastronomia relacionats amb la vida i l’obra de l’autor d’El Hòbbit.
Els organitzadors de la trobada van ser ahir a l’Ajuntament de Cardona on van ser rebuts per l’alcalde, Josep M. Sala. A banda d’explicar-los breument la història de Cardona, l’alcalde els va desitjar molta sort en la convenció. Entre les activitats que els assistents a la trobada tenen programades per aquest cap de setmana destaquen les visites al Parc Cultural de La Muntanya de Sal, al castell i al centre històric de la vila.


Tornar a: Octubre, 2009

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat