Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Octubre, 2008
  5. La propera edició del Tour de França passarà per Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

La propera edició del Tour de França passarà per Cardona

Dijous, 23 d'Octubre de 2008 Detall del recorregut de la setena etapa del Tour de França que passarà per Cardona

L’organització del Tour de França 2009 va confirmar ahir que la prova ciclista, la més important del món, passarà per Cardona durant l’etapa que unirà Barcelona i Andorra. El pas del Tour per Cardona es produirà el divendres 10 de juliol, durant la setena etapa de la prova que, amb un recorregut de 224 quilometres, serà la més llarga de la ronda francesa.

De moment però, encara es desconeix el recorregut exacte que farà la comitiva del Tour al seu pas per la vila de Cardona. Els responsables municipals han confirmat que ningú s’ha posat en contacte amb l’Ajuntament per aquest tema però han valorat positivament l’arribada del Tour a Cardona per la promoció que contribuirà a fer de la vila.

La jornada que cobrirà gran part de la Catalunya Central arribarà a Cardona provinent de Barcelona en una etapa que cobrirà la Catalunya Central passant per Terrassa, Cardona, Oliana, la Seu d'Urgell i d’aquí fins Andorra. Està previst que el recorregut de l’etapa finalitzi a la Coma d’Arcalís a 2.240 metres d’altitud.


Tornar a: Octubre, 2008

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat