Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2016
  5. Cardona celebra Santa Bàrbara
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra Santa Bàrbara

Dilluns, 28 de Novembre de 2016 stabarbara2016

El proper diumenge 4 de desembre Cardona retrà homenatge als miners cardonins i a les seves famílies amb la tradicional celebració de la festa de Santa Bàrbara. L’acte institucional tindrà lloc al Parc Cultural de la Muntanya de Sal, a l’entrada de l’antiga mina Nieves.

Els actes de celebració començaran a les 10.30 h. amb una missa a l’església parroquial que comptarà amb la Coral l’Amistat del Casal de la gent gran. L’acte institucional començarà a les 12 h. i estarà presidit per l’alcalde, Ferran Estruch, i la corporació municipal, acompanyats dels representants de la direcció i dels treballadors de les empreses Ercros i Salinera de Cardona.

A continuació es faran els parlaments i l’ofrena floral al monument al miner. Seguidament s’encendrà la flama del memorial i es llançaran 77 salves d’honor en memòria dels miners que van perdre la vida a la mina. L’acte comptarà també amb els alumnes de l’escola de música Musicant que interpretaran El Cant dels Ocells. La celebració, que és oberta a tothom, finalitzarà amb un piscolabis pels assistents.


Tornar a: Novembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat