Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2016
  5. Cardona signa un conveni col·lectiu per a la prom...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona signa un conveni col·lectiu per a la promoció de l’ocupació a la indústria local del Bages

Dimecres, 23 de Novembre de 2016 firmaconveni22nov2016


Aquest matí s’ha signat al palau firal de Manresa un conveni de col·laboració publico-privada entre municipis, entre els quals es troba Cardona, i altres ens per a la gestió del projecte de promoció de l’ocupació a la indústria local del Bages.

El conveni ha estat signat conjuntament pels ajuntaments de Manresa, Cardona, Sallent, Artés, Callús, Súria, Navarcles, Castellbell i el Vilar, i per altres ens com el Consell Comarcal del Bages, PIMEC, la Cambra de Comerç i Indústria de Manresa, la Patronal Metal·lúrgica del Bages, l’UPC i la Fundació Lacetània.

Es tracta d’un nou projecte de desenvolupament local amb finançament publico-privat que ha de servir per impulsar la indústria metal·lúrgica i auxiliar d’automoció a la comarca del Bages. Els principals objectius són enfortir el teixit productiu local per fer-lo competitiu i amb menor risc de patir deslocalització, clarificar els perfils professionals adients per les empreses i dotar les empreses de personal qualificat, millorar la relació entre administració i empresa i promoure la inserció laboral per facilitar l’accés a vacants de difícil cobertura al sector industrial del metall.

Per tal de poder dur a terme el projecte es duran a terme diverses accions de formació en àrees tècniques, formació en competències transversals, orientació i tècniques de recerca de feina i experiència professional en empresa, mitjançant pràctiques o estades de perfeccionament retribuïdes.

El projecte està liderat pel Centre d’Iniciatives per l’Ocupació de l’Ajuntament de Manresa i està subvencionat per la Diputació de Barcelona.


Tornar a: Novembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat