Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2016
  5. Les obres de la nova rotonda de la carretera del M...
Anar a l'inici de la pàgina

Les obres de la nova rotonda de la carretera del Miracle començaran a mitjans del 2017

Divendres, 18 de Novembre de 2016 propostarotondaweb

La remodelació del camp de vida activa encara la seva recta final prevista per a finals del primer trimestre de 2017

Ahir a la tarda es va presentar públicament al centre cívic de Cardona el projecte constructiu de la rotonda de la cruïlla BV-3001 amb la carretera de la Mina, que va comptar amb l’assistència del diputat delegat d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona, Jordi Fàbrega Colomer i de l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch.

A part de la majoria de regidors de l’Ajuntament, de la Diputació de Barcelona també hi van assistir Vicenç Izquierdo, gerent de Serveis d’Infraestructures Viàries i Mobilitat i els tècnics redactors del projecte.

Amb la construcció d’aquesta nova rotonda, l’Ajuntament vol millorar la mobilitat en una zona molt rellevant de la vila. Degut al fort pendent descendent es tracta d’un punt on els vehicles circulen a altes velocitats en la intersecció. D’altra banda, els vehicles i autocars que surten de la carretera de la mina només poden incorporar-se a la BV-3001 en sentit C-55. Amb la nova rotonda podrien fer un gir l’esquerra i accedir fàcilment al centre de la vila. Tanmateix, el consistori està executant les obres d’ampliació de la zona esportiva, el que fa esperar un increment de vehicles privats i autocars, que fa encara més necessària aquesta remodelació.

L’execució de les obres té una durada prevista de sis mesos. El projecte de la rotonda incorpora l’accés a la nova zona esportiva, nous passos de vianants, nova il·luminació i la renovació del ferm des de l’entrada al pavelló fins a les escales d’accés a l’antic camp de futbol.

L’acte va comptar, a més, amb la participació de l’arquitecte redactor del projecte del camp de vida activa, David Baena, que va explicar el projecte de remodelació del camp de vida activa, així com el seu encaix amb la nova rotonda.Tornar a: Novembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat