Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2016
  5. La Nit Literària Musical del Sol del Solsonès to...
Anar a l'inici de la pàgina

La Nit Literària Musical del Sol del Solsonès torna a Cardona aquest dissabte

Dimarts, 15 de Novembre de 2016 solweb

Cardona acollirà aquest dissabte, 19 de novembre a les 20.30 hores, la 9a edició de la Nit Literària Musical del Sol del Solsonès, una vetllada solidària amb les persones i les famílies afectades per les drogodependències i les malalties mentals.

Diversos artistes, músics i entitats cardonines col·laboraran amb el Sol del Solsonès per fer possible aquest nit que, en l'edició d'enguany, comptarà amb la participació de Priàpia, l’Escola Municipal de Música Musicant, Montserrat Canal, el grup de hip hop del gimnàs Daina i El Sol Canta.

Les entrades tenen un preu de 7 euros i es podran adquirir 1 hora i mitja abans de l’espectacle al teatre Els Catòlics. Durant la vetllada es sortejarà un dinar per a dues persones al Parador Ducs de Cardona i un al Vilar Rural de Cardona.

L'acte serà presentat per Marta Muixí i el presidiran l'alcalde Ferran Estruch, la presidenta del Sol del Solsonès, Mònica Serra i el regidor de Benestar Social Alfons Romero. La 9a Nit Literària Musical l'organitzen el Sol del Solsonès, Creu Roja de Cardona i l'Ajuntament.


Tornar a: Novembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat