Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2016
  5. L’expert Lluís Serra explicarà als empresaris...
Anar a l'inici de la pàgina

L’expert Lluís Serra explicarà als empresaris de Cardona i Solsona les oportunitats de l’era digital

Dissabte, 12 de Novembre de 2016 lluisserratalent

La nova ponència del Fòrum del Talent serà dimecres que ve a les vuit del vespre a la Biblioteca Carles Morató de Solsona

Botiguer, empresari i formador en noves tecnologies, màrqueting digital, comerç electrònic i xarxes socials, Lluís Serra pronunciarà a Solsona una ponència que porta per títol “La revolució digital. És oberta a tothom, però s’adreça especialment als empresaris i, en concret, als comerciants. Serà dimecres que ve, dia 16, a les vuit del vespre al saló de les Homilies d’Organyà de la Biblioteca Carles Morató en el marc del Fòrum del Talent Solsona i Cardona.

Lluís Serra explicarà les oportunitats de l’era digital per al negoci en un entorn canviant, cada vegada més competitiu, tecnològic i globalitzat, i com fer compatibles activitats econòmiques com les botigues físiques amb la seva presència virtual.

Inscripcions

Igual que la resta de cites del Fòrum, és una convocatòria gratuïta. Tot i que no és obligatòria, l’organització agrairà la inscripció prèvia dels assistents, a través del web www.adlsolcar.cat, per correu electrònic a forum@adlsolcar.cat o al telèfon 938692287 o 973481009.

El Fòrum del Talent Solsona i Cardona és impulsat per l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona amb el finançament del SOC en el marc d’acompanyament a la planificació estratègica i amb el suport tècnic de la cooperativa L’Arada.


Tornar a: Novembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat