Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2016
  5. Cardona convida la ciutadania a un canvi de ‘loo...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona convida la ciutadania a un canvi de ‘look’ tot promocionant el comerç local

Dimecres, 9 de Novembre de 2016 enamoratcomerç

L’activitat serà aquest diumenge dia 13 de deu a dues al Passeig de la Fira i és gratuïta

Els cardonins que ho desitgin són convidats a un canvi d’imatge aquest diumenge al matí al Passeig de la Fira. En la segona edició de la iniciativa Enamora’t del teu comerç, es proposa a la ciutadania renovar el seu look amb l’assessorament personalitzat gratuït de l’equip de la consultora d’imatge personal i corporativa Andrea Vilallonga. És una activitat organitzada per la regidoria de Promoció Econòmica, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona, a fi de promocionar el comerç local.

Aproximadament una desena d’establiments de roba, calçat, complements, estètica i perruqueria, s’instal·laran al Passeig de la Fira durant el diumenge al matí. Qui ho vulgui, tindrà un servei d’assessoria exprés personalitzada amb què se li traslladaran les pautes d’imatges i estilisme més adequades a la seva tipologia corporal, a més de passar per un espai on se li farà una proposta de pentinat i maquillatge i, posteriorment, se li aconsellarà un estilisme. Amb la col·laboració d’un fotògraf professional, al final de l’itinerari, la persona participant tindrà una foto instantània en què es plasmi la transformació amb els consells rebuts.

Aquesta proposta, que és gratuïta, s’adreça a tot el públic adult que diumenge passegi pel Passeig de la Fira. Amb tot, en cas que hi acudeixi molta gent tindran preferència els ciutadans que s’hi hagin inscrit prèviament. Es pot fer fins divendres, dia 11, trucant al telèfon 938692287, o bé per correu electrònic a rosamaria.lanaspa@adlsolcar.cat.

És el segon any que el consistori cardoní organitza una activitat conduïda per l’equip del prestigiós centre d’Andrea Vilallonga, enguany amb un format diferent, amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta d’establiments cardonins vinculats a la imatge personal.


Tornar a: Novembre, 2016

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat