Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2013
  5. Cardona celebra Santa Bàrbara
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra Santa Bàrbara

Dimecres, 27 de Novembre de 2013 Santa bàrbara 2013

La vila de Cardona recordarà el seu passat miner el proper dimecres 4 de desembre amb motiu de la festivitat de Santa Bàrbara, patrona dels miners

Com ja es tradició, la vila ducal homenatjarà als miners i a les seves famílies i commemorarà la festa patronímica de Santa Bàrbara amb un acte institucional al Parc Cultural de la Muntanya de Sal, a l'entrada de l'antiga mina de Cardona.

Els actes de Santa Bàrbara començaran a les 10 del matí, amb un missa a l'església parroquial. L'acte institucional començarà a les 11:30 hores a la plaça d'entrada al Parc Cultural de la Muntanya de Sal, una plaça que l'Ajuntament va dedicar, l'any passat per Santa Bàrbara, a l'enginyer Emili Viader, descobridor de la conca potàssica catalana i director tècnic de les salines de Cardona a la primera dècada del segle XX.

L'acte el presidirà l'alcalde Ferran Estruch i la corporació municipal, acompanyats dels representants de la direcció i els treballadors de les empreses Ercros i Salinera de Cardona. Després dels parlaments es farà l'ofrena floral al monument al miner. A continuació s'encendrà la flama del memorial i es llançaran 77 salves d'honor en memòria dels miners que van morir a la mina.


Tornar a: Novembre, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat