Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2013
  5. La Nit Literària Musical del Sol del Solsones torna a Cardona aquest dissabte
Anar a l'inici de la pàgina

La Nit Literària Musical del Sol del Solsones torna a Cardona aquest dissabte

Dimecres, 20 de Novembre de 2013 Nit Literària Musical Sol Solsonès 2013

Cardona acollirà aquest dissabte, 23 de novembre a les 10 de la nit, la 6a edició de la Nit Literària Musical del Sol del Solsonès, una vetllada solidària amb les persones i les famílies afectades per les drogodependències i les malalties mentals.

Diversos artistes, músics i entitats cardonines col.laboraran amb el Sol del Solsonès per fer possible aquest nit que, en l'edició d'enguany, comptarà amb la participació del ballet de l’Escola Mare de Déu del Carme, l’Escola Municipal de Música Musicant, Montserrat Canal, El Sol Canta, Meritxell Duran, Francisco Pedrosa, Marta Nieto, Maria José Fernández, Lluïsa Melet i la Faràndula de l’Associació A viure que son dos dies.

Les entrades tenen un preu de 7 euros i es podran adquirir 1 hora i mitja abans de l’espectacle al teatre Els Catòlics. Durant la vetllada es sortejarà una estada d’una nit i esmorzar per a dues persones al Parador Ducs de Cardona. I un dinar per a dues persones al Vilar Rural de Cardona.

L'acte serà presentat per Marta Muixí i el presidiran l'alcalde Ferran Estruch, el president del Sol del Solsonès, Enric Serra i la regidora de Benestar Social Ma. Elena Xixons. La 6a Nit Literària Musical l'organitzen el Sol del Solsonès, Creu Roja de Cardona i l'Ajuntament.


Tornar a: Novembre, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat