Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2013
  5. Cardona participa a les jornades d'història del Museu Comarcal de Cervera
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona participa a les jornades d'història del Museu Comarcal de Cervera

Dimecres, 20 de Novembre de 2013 Reviure el patrimoni

El castell de Cardona serà l'element central de la conferència que el director de l'Arxiu Històric Municipal de Cardona, Dr. Andreu Galera, pronunciarà demà dijous a la capital de la Segarra, en el marc de la vuitena edició de les jornades "Reviure el patrimoni", que organitza el Museu Comarcal de Cervera.

La conferència de Galera, que porta per títol "El castell de Cardona: de caserna militar a monument nacional", examina el passat recent de la fortalesa i el simbolisme que ha adquirit en la història de Catalunya. D'aquesta manera, la fortalesa cardonina serà present en unes jornades que sota l'enunciat "Símbols i mites en la construcció de la identitat" volen debatre i reflexionar sobre la utilització de la història a l'hora de construir la identitat.

La vuitena edició de les jornades Reviure el patrimoni coincideixen amb la commemoració del Tricentenari de la Guerra de Successió a la vila de Cervera que, com Cardona, forma part de la Ruta 1714 per la rellevància històrica que va tenir durant la Guerra de Successió.

Cliqueu aquí per veure el programa de les jornades.


Tornar a: Novembre, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat