Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2013
  5. Cardona mostra el seu reconeixement al campió del...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona mostra el seu reconeixement al campió del Món de Patinatge Pere Marsinyach

Dimarts, 12 de Novembre de 2013 Campió del mon nov 2013

Cardona va homenatjar ahir al seu patinador més internacional, Pere Marsinyach, que dissabte passat es va proclamar, al Mundial de Patinatge de Taipei, campió del món júnior en modalitat combinada i va guanyar el bronze en la modalitat lliure.

Un gran nombre de veïns van voler celebrar els èxits del patinador cardoní i van acompanyar el campió a la recepció que l'Ajuntament li va oferir al Saló de sessions de la casa consistorial. La corporació municipal, presidida per l'alcalde Ferran Estruch, va rebre a Marsinyach a qui acompanyaven el seu pare i els seus entrenadors Joan Jané i Carme Sanjosé. L'alcalde Ferran Estruch va felicitar, en nom de tota la vila, el jove esportista i a qui va posar d'exemple per ales noves generacions de constància en el treball.

A continuació, Josep Badia, expresident de la Secció de Patinatge del Foment Cardoní, va recordar els èxits aconseguits per Marsinyach des dels seus prometedors inicis en el món del patinatge. Finalment, Marsinyach va rebre una placa commemorativa i tot seguit va sortir al balcó de l'ajuntament, on va fer un parlament en el qual va agrair l'afecte i el suport rebut per part de la gent de Cardona i de la Secció de Patinatge del Foment Cardoní.

Podeu veure més imatges de la celebració clicant aquí.


Tornar a: Novembre, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat