Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vila



Fil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2013
  5. Xerrada sobre cooperació público-privada
Anar a l'inici de la pàgina

Xerrada sobre cooperació público-privada

Dimarts, 5 de Novembre de 2013 Seminari

L'Ajuntament de Cardona organitza aquest divendres, 8 de novembre, una xerrada sobre nous models de desenvolupament econòmic basats en la col.laboració del sector públic i la iniciativa privada

La xerrada forma part de les accions que s'estan desenvolupant a través del Pla Estratègic de Cardona, un programa impulsat per l'Ajuntament cardoní per fer front a la crisi i que vol generar noves oportunitats de desenvolupament econòmic pel municipi.
La sessió començarà les 5 de la tarda a l'Ajuntament i estarà dirigida per Mateo Hernando, responsable de Programes de Desenvolupament Local del Servei d'Ocupació de Catalunya. Cal confirmar l'assistència a la jornada envinat un correu a l'adreça depuigrr@cardona.cat.

A més d'explicar les principals característiques i avantatges que poden generar les accions de cooperació público-privada, la sessió permetrà conèixer alguns exemples assajats amb aquesta fórmula i debatre accions d'aquestes característiques que es podrien dur a terme a Cardona en el futur.


Tornar a: Novembre, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat