Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2008
  5. El castell de Cardona és l’escenari d’una pel...
Anar a l'inici de la pàgina

El castell de Cardona és l’escenari d’una pel•lícula sobre la fi del món

Dimecres, 5 de Novembre de 2008 Un moment del rodatge del film 'Els últims dies del món' al castell de Cardona

El Castell de Cardona va acollir ahir i abans d’ahir el rodatge d’algunes seqüències de la pel•lícula “Les jerniers jours du monde” (Els últims dies del món), una producció franco-catalana que compta amb la presència del reconegut actor català Sergi Lòpez a més d’alguns dels actors i actrius més populars de l’actual cinema francès.
L’equip de rodatge que es va desplaçar fins a Cardona estava format per una quarantena de persones i durant els dos dies de rodatge hi van participar més d’una seixantena d’actors figurants i extres, alguns dels quals eren de Cardona. Precisament la setmana passada els responsables de la pel•lícula van organitzar al teatre els Catòlics un càsting per escollir figurants per participar en les escenes rodades a Cardona. Les localitzacions es van centrar en el Castell i principalment a la cafeteria, al menjador i a l’exterior de la fortalesa.
Amb un pressupost de més de 9 milions d’euros “Els últims dies del món” és una de les apostes importants del cinema francès per la temporada vinent. Està protagonitzada per l’actor francès Mathieu Amalric -que recentment ha interpretat el personatge del dolent a la darrera entrega de James Bond 0007- i el català Sergi Lòpez. A banda de Cardona s’han localitzat altres escenaris a Barcelona, Reus, Tarragona i Pamplona i, fins i tot està previst que es rodin escenes a Canadà i Japó, a més de França.
Els últims dies del món està dirigida pels germans Arnaud y Jean-Marie Larrieu i recrea el viatge de Robinson de França a Espanya després de saber que s’acosta la fi del món. El fil relata el periple de Robinson entre un país víctima d’epidèmies, accidents nuclears, èxodes i saqueigs a la recerca de la dona que estima. El rodatge de la pel•lícula -que durarà aproximadament mig any- s’acabarà el proper mes de febrer i els responsables del film esperen que es pugui estrenar a finals de l’any vinent.


Tornar a: Novembre, 2008

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat