Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Novembre, 2008
  5. Cardona celebra aquest dissabte la Primera Festa L...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona celebra aquest dissabte la Primera Festa Literària Musical del Sol del Solsonès

Dimarts, 4 de Novembre de 2008 Cartell de la festa literària musical del Sol del Solsonès

Cardona acollirà aquest dissabte dia 8 de novembre la Primera Festa Literària Musical del Sol del Solsonès amb la voluntat de donar suport a les famílies i les persones afectades per dolències mentals o drogodependències. L’acte l’organitzen l’Ajuntament de Cardona; l’Associació de Familiars de Malalts Mentals i Drogodependents, Sol del Solsonès i Creu Roja de Cardona i compta, també, amb la col•laboració de l’empresa cardonina Gràfiques del Cardener.

L'espectacle començarà de tres quarts de 10 de la nit, al teatre Els Catòlics, i comptarà amb la participació de diversos artistes i músics de Cardona. Les actuacions musicals aniran a càrrec del Grup d’Havaneres “Salabró de Mar” del Casal de la Gent Gran de Cardona, la Coral de Freixinet, el Cor Jove de Cardona, el Traspunt, a banda d'un grup de joves músics de Cardona. La nota literària l’oferiran Montserrat Canal, el Traspunt i alguns dels usuaris del Sol del Solsonès acompanyats dels voluntaris de Creu Roja de Cardona. En el torn de parlaments, intervindran l'alcalde de Cardona, Josep M. Sala; la regidora de Serveis Socials, Montserrat Obradors i el president del Sol del Solsonès, Enric Serra.

L’organització d’aquest esdeveniment és possible gràcies al marc de col•laboració que des de fa uns anys estan impulsant l’Ajuntament cardoní i el Sol del Solsonès. Les entrades es podran adquirir una hora abans de la funció a la guixeta del teatre. El preu de cada entrada és de 6 euros i els beneficis obtinguts es destinaran als projectes de salut mental i drogodependències que porta a terme el SOL del Solsonès.

Per altra banda, el mateix dia 8 de novembre a les 9 del vespre s’inaugurarà l’exposició de fotografies del Sol del Solsonès, al Vestíbul de l’Arxiu Històric Municipal. Les imatges han estat realitzades per: Joan Barrera, Montse Simón, Leila Ribes, Mònica Serra, Xavier Borés, Santi Palma, Enric Serra, Albert Pintó, Lluís Closa, José Lòpez, Maria José Ferrer, Jordi Mujal, Rafael Vila, Teresa Faura, Àlex Gonzàlez, Montse Martínez, Paquita Martínez i Saïd Ahazzan. L’exposició recull la feina realitzada al taller de fotografia del Sol del Solsonès en el qual han participat usuaris del Sol del Solsonès de Cardona i Solsona.Tornar a: Novembre, 2008

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat