Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. Tallat fins dimecres el camí de Pinell del Bosc pel despreniment d’una pedra
Anar a l'inici de la pàgina

Tallat fins dimecres el camí de Pinell del Bosc pel despreniment d’una pedra

Dimarts, 27 de Març de 2018

El Camí de Pinell del Bosc de Cardona quedarà tallat com a mínim fins aquest dimecres al matí a causa del despreniment d’una pedra de grans dimensions que, al caure, ha malmès el col·lector de salmorres.

La roca —d’unes 20 tones— es va desprendre ahir dilluns al matí després d’uns dies de pluja i d’un hivern on ha fet acte de presència la neu, que ha desgastat encara més una zona desforestada que va patir incendis els anys 90.

Aquest dimarts al matí l’ACA ha procedit a la reparació del col·lector i s’espera que durant el dia d’avui acabi d’arranjar l’esvoranc que ha quedat al voltant de la zona del col·lector, on s’hi havia format un gran bassal d’aigua i fang.

La zona afectada es troba a uns 50 metres del pont de les Palanquetes, dins el Camí de Pinell del Bosc, que és un camí rural sense asfaltar. Es tracta d’una ruta utilitzada pels veïns de tres masies de la zona, que disposen, però, d’un camí alternatiu per arribar a casa seva.

Els Serveis Tècnics de l’Ajuntament de Cardona analitzaran amb deteniment la zona de bosc i la carena per determinar si hi pot haver perill de nous despreniments.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat