Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. Comença Anodrac, la dansa de l’Acció Global Ci...
Anar a l'inici de la pàgina

Comença Anodrac, la dansa de l’Acció Global Ciutadana que promou la convivència

Dilluns, 26 de Març de 2018

La quarta edició de l’Acció Global Ciutadana, amb el nom d’Anodrac, la dansa de la convivència, manté el format de dansa mitològica que es va iniciar fa tres anys. A la dansa, que formarà part de l’acte de clausura de la Fira Medieval que se celebrarà el primer cap de setmana de juny, hi seran presents la dansa, l’acrobàcia i els timbals entre altres.

Per tal de preparar l’Acció Global Ciutadana s’han programat diferents tallers entre el 10 de marc i el 2 de juny dirigits a persones de totes les edats a partir dels 8 anys. Enguany els tallers en què es pot participar són Taller de dansa, xanques, confecció de roba, acrobàcia, percussió i mindfulness i ioga per esportistes.

El període d’inscripcions ja està obert. Els interessats poden recollir la butlleta d’inscripció a l’Ajuntament de Cardona, botigues, serveis socials, Càritas, CAP, institut i biblioteca i dipositar-la a la bústia de Cardona Integral que es troba a l’entrada de l’ajuntament, disponible les 24 hores. També es poden inscriure de manera presencial al centre cívic els dimecres d’11 a 14 h i els dijous de 17 a 20 h durant el mes de març. Tots els tallers són gratuïts però tenen límit de places, i en alguns tallers l’edat està limitada.

L’Acció Global Ciutadana és la integració de diverses activitats que sorgeixen d’un procés creatiu i participatiu; és global perquè mobilitza a tota la comunitat i és ciutadana perquè afavoreix les trobades entre els tres actors principals,en aquest cas, administració, ciutadania i recursos tècnics. La iniciativa s’emmarca en el Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (Projecte ICI) que l’Obra Social ”la Caixa” impulsa en 37 territoris de tot l’estat espanyol per fomentar la convivència i la cohesió social als territoris.

L’equip impulsor de l’Acció Global Ciutadana 2018 està format per la Banda de música de Cardona, Bàsquet Cardona, Biblioteca municipal, Càritas, Centre de salut (CAP), Creu Roja, Escola d’adults, Escola Joan de Palà, Escola Mare de Déu del Patrocini, Escola Vedruna Cardona, Futbol Club Cardona, Institut Sant Ramon, La Mandraga, Patinatge Foment Cardoní, Udurae Teatre i la Fundació SHE juntament amb tècnics de l’Ajuntament i dels Serveis Socials.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat