Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. S’aprova inicialment el Pla Director de la Mineria amb la inclusió de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

S’aprova inicialment el Pla Director de la Mineria amb la inclusió de Cardona

Dijous, 22 de Març de 2018

El departament de Territori de la Generalitat ha aprovat inicialment aquest dimecres el Pla Director Urbanístic (PDU) de l'activitat minera a la comarca del Bages amb la inclusió de Cardona. Es tracta d’un dels canvis més rellevants, que permetrà donar sortida d’una manera ordenada al runam. D’aquesta manera, s’atén la petició feta per l’Ajuntament de Cardona.

En declaracions a Regió7, el director general d’Urbanisme, Agustí Serra, ha afirmat que la inclusió de Cardona “incrementarà la coherència i la visió de conjunt del Pla Director, que abraçarà tots els municipis que allotgen qualsevol tipus d'activitat minera a la comarca”.

Per la seva banda, l’alcalde de Cardona, Ferran Estruch, ha afirmat que amb la inclusió del municipi “es fa justícia amb Cardona”. També ha indicat que espera que el nou pla “sigui important pel futur de la població i de la comarca” i que l’Ajuntament està a disposició de col·laborar amb qualsevol activitat que es pugui desenvolupar en l’àmbit de la mineria.

El pla urbanístic està ideat perquè la retirada de l’activitat minera es pugui fer de manera ordenada i manté la prioritat de la restauració dels runams salins de Cardona, Sallent i Súria.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat