Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. Cardona ja ha iniciat les activitats del nou Entorn d’Aprenentatge
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona ja ha iniciat les activitats del nou Entorn d’Aprenentatge

Dijous, 22 de Març de 2018

Cardona ha iniciat avui les activitats del nou Entorn d’Aprenentatge, una iniciativa de la Fundació Cardona Històrica, la Fundació SHE , l’Ajuntament de Cardona i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i que compta amb la col·laboració del Vilar Rural de Cardona.

Un centenar d’alumnes de 2n cicle d’ESO faran estada de 2 nits al Vilar Rural de Cardona amb l’objectiu de realitzar activitats didàctiques relacionades amb els hàbits saludables: la vida activa, l’alimentació saludable i les competències emocionals, però també amb el coneixement del cos i la descoberta del medi natural, social i cultural de Cardona.

Les activitats tindran lloc en espais diversos: el camp de vida activa, l’entorn natural de Cardona i els elements patrimonials. Realitzaran activitats emmarcades en el treball d'hàbits saludables i un estil de vida actiu , activitats físiques i d'orientació per gaudir de l'entorn natural de Cardona, o activitats de geocerca, entre d’altres.

En el currículum competencial, es posa en valor la importància d’argumentar racionalment les conseqüències dels diferents estils de vida, i adoptar una disposició a una vida física i mental saludable en un entorn natural i social que també ho sigui.
Aquesta és la primera estada d’alumnes d’enguany. Se’n preveuen més al llarg de tot el curs i ja s’està treballant en la promoció pel curs següent.

Aquest projecte pretén situar a Cardona com a referent educatiu en l’àmbit dels hàbits saludables, dinamitzar les infraestructures del projecte Cardona Integral, i alhora potenciar la descoberta de l’entorn natural i patrimonial de la vila.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat