Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. El Cicle Gaudí porta ‘La Pell Freda’ al Teatre dels Catòlics de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

El Cicle Gaudí porta ‘La Pell Freda’ al Teatre dels Catòlics de Cardona

Dijous, 15 de Març de 2018

El Cicle Gaudí, que compta amb el suport de l’Ajuntament de Cardona, portarà aquest dijous 15 de març fins a Cardona ‘La Pell Freda’. El film està basat en la novel·la de gènere fantàstic d'Albert Sánchez Piñol, que el va fer saltar com a escriptor a la fama el 2002. La pel·lícula, que es va estrenar el passat octubre, està dirigida per Xavier Gens i compta amb un repartiment encapçalat per David Oakes, Ray Stevenson i Aura Garrido.

Amb ‘La Pell Freda’, el Cicle Gaudí retorna al seu lloc habitual, al Teatre dels Catòlics, després que l’última pel·lícula es projectés de manera excepcional al nou Auditori Valentí Fuster. A Cardona, es podrà veure la versió doblada al català.

La projecció s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre. Les entrades sense descompte tenen un preu de 4,5 euros. Els menors de 18 anys i els majors de 65 tenen un preu especial de 3 euros, igual que per als que tinguin el Carnet Jove. També hi ha la possibilitat d’adquirir paquets de 4 entrades per 12 euros i es fa un 2x1 als posseïdors de la targeta del Club de la Vanguardia.

El mes vinent, el cicle cinematogràfic oferirà ‘La Llibreria’, el film d’Isabel Coixet que va triomfar en la passada Gala dels Goya aconseguint els guardons de millor guió adaptat i millor direcció.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat