Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. Arrenca la primera edició del ‘Taller de Deures...
Anar a l'inici de la pàgina

Arrenca la primera edició del ‘Taller de Deures’ a Cardona per a infants i adolescents

Dimarts, 13 de Març de 2018

Aquest dilluns 12 de març ha arrencat la primera edició del ‘Taller de Deures’, una activitat dirigida a infants i adolescents de Cardona que estan cursant entre 1er de Primària i 4t d’ESO i que s’allargarà fins al juny.

El projecte està liderat per l’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardona, la Fundació SHE i Càritas Cardona i forma part de la Programació Comunitària del Projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural (ICI) de l’Obra Social “la Caixa”. El taller compta amb la col·laboració de tots els centres educatius de la vila, del Casal Cívic de Cardona i amb l’acompanyament socioeducatiu per part del centre Logos.

La Programació Comunitària Intercultural és una proposta per a la millora de la realitat existent i el desenvolupament d’experiències innovadores que permetin un ús racional i responsable dels recursos i la participació activa de la ciutadania per tal de contribuir a millorar la convivència i la cohesió social al territori.

Aquesta programació, que s’anirà desenvolupant amb diverses accions a curt, mitjà i llarg termini, és fruit del treball compartit entre els tècnics de salut, educació i benestar social, la ciutadania (promotors de salut, entitats locals i ciutadans a escala individual) i l’administració municipal.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat