Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. Concert inoblidable a Cardona amb els WRA Choir & Ensemble
Anar a l'inici de la pàgina

Concert inoblidable a Cardona amb els WRA Choir & Ensemble

Dilluns, 12 de Març de 2018

Aquest 11 de març el prestigiós cor de la Western Reserve Academy de Hudson (Ohio) va oferir un concert extraordinari a l'església de Sant Miquel de Cardona, dins el marc de la celebració del 60è aniversari de la Coral Cardonina.

Els cantaires de la WRA, una de les institucions educatives més destacades dels Estats Units, van desglossar un escollit programa musical integrat per un ampli ventall de cançons tradicionals d'arreu del món, espirituals negres, peces clàssiques de compositors com Mozart i Gabriel Faure i també moderns arranjaments de música pop a cappella. Dirigits per Margaret Karam i acompanyats pel reconegut organista Edward Wiles, alguns dels seus cantaires van distingir-se també com a solistes i brillants instrumentistes (trompa, violí i violoncel).

El públic que va omplir més de mitja nau del temple va aplaudir efusivament els cantaires nord-americans que el pròxim divendres actuaran a Montserrat i a Santa Maria del Mar de Barcelona. La Coral Cardonina va sumar-se a les seves veus per a interpretar dues peces al finalitzar el concert: "Gaudeamus iguitur" i "Ave verum Corpus" de Mozart.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat