Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. Èxit de participació als actes del Dia de la Dona a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Èxit de participació als actes del Dia de la Dona a Cardona

Divendres, 9 de Març de 2018

Els actes per commemorar el Dia de la Dona Treballadora a Cardona van tenir una gran acollida per part de la població. Enguany, l’Ajuntament de Cardona i l’Associació Dones de Cardona —organitzadors de l’esdeveniment— havien apostat per fer un programa més ampli al voltant de la celebració, i aquest canvi de format va ser molt ben rebut, ja que el Casal Cívic es va omplir de gom a gom.

La jornada va ser presentada per la regidora de la Dona de Cardona, Aida Molner. En el seu discurs, Molner va assegurar que cal fer “que cada dia sigui 8 de març” i, citant la periodista Natza Farré va afirmar que “el feminisme no és una moda, és una necessitat”. La regidora també va fer èmfasi a la quantitat de públic que va reunir l’acte, que feia anys que no es veia en un Dia de la Dona a Cardona, i va agrair a l’Associació Dones de Cardona la iniciativa.

Tot seguit es va fer la xerrada ‘La Dona al Món’, que va anar a càrrec de la cardonina Rosa Maria Cobacho. El programa també va incloure un concert de l’Escola de Música Municipal que va fer les delícies del públic i un berenar per a tots els assistents.

Al final de l’acte, l’Associació Dones de Cardona va fer entrega d’un xec de 1.270 euros a l’Associació Albada de Suport contra el Càncer a Cardona. Els diners han estat recaptats amb la venda de les nines Alba.

Més actes
La celebració del Dia de la Dona continuarà aquest diumenge 11 de març amb un muntatge de poesia, música i dansa a l’aire lliure que es farà al Mirador de la Fira. S’iniciarà a les 12 del migdia i està organitzat per l’Escola de Dansa Ma Cinta de Súria amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat