Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. Cardona acull aquest diumenge un excepcional cor juvenil nord-americà
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona acull aquest diumenge un excepcional cor juvenil nord-americà

Divendres, 9 de Març de 2018

Aquest diumenge 11 de març el prestigiós cor del Western Reserve Academy de Hudson (Ohio) actuarà a Cardona en el marc de les celebracions del 60è aniversari de la Coral Cardonina.

El Western Reserve Academy és una de les institucions educatives més destacades dels Estats Units i compta amb una llarga tradició musical. El seu cor s'ha distingit en diverses actuacions als Estats Units, Europa i Àsia. Amb prop de 200 anys d'història, actualment està dirigit per Margaret Karam i actuarà a Cardona acompanyat pel reconegut organista Edward Wiles.

El concert serà una ocasió única d'escoltar-los en terra catalana, gràcies a la gira impulsada per Incanto Concert Tours. El programa comprendrà un ampli ventall de cançons tradicional d'arreu del món, espirituals negres, peces clàssiques de compositors com Mozart i Gabriel Faure fins a moderns arranjaments de música pop. Un repertori ric i variat que permetrà al públic gaudir de la versatilitat i l'excel·lència dels joves cantors nord-americans.

El concert tindrà lloc a les 18:30h a l'església de Sant Miquel de Cardona i l'entrada serà lliure, aplicant-se el sistema de taquilla inversa.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat