Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. L’Oficina d’Atenció a la Pobresa Energètica fa parada a Cardona cada dijous
Anar a l'inici de la pàgina

L’Oficina d’Atenció a la Pobresa Energètica fa parada a Cardona cada dijous

Dimecres, 7 de Març de 2018

El Consell Comarcal del Bages ha posat en marxa una Oficina Comarcal d’Assessorament Energètic i Atenció a la Pobresa Energètica que atendrà totes aquelles persones que puguin tenir dificultats per pagar les factures d’aigua, llum o gas i també donarà consells amb l’objectiu de reduir la despesa energètica de les llars.

L’oficina és un servei itinerant que es mou per tota la comarca. A Cardona, hi fa parada cada dijous a la tarda per atendre tots els veïns que així ho sol·licitin —cal demanar cita prèvia al 689.721.459 o enviar un correu electrònic a oficinaenergetica@ccbages.cat—. L’atenció personalitzada es realitza als Serveis Socials de l’Ajuntament de Cardona de les quatre a les set de la tarda.

Entre altres qüestions, l’oficina ofereix un servei d’intervenció i acompanyament en casos de vulnerabilitat social, prioritzant els que tenen avisos de tall de subministrament i fent les gestions pertinents amb la companyia que s’escaigui per a poder aplicar canvis en les tarifes o el bo social, per exemple, garantint, així, els drets energètics que posseeixen els ciutadans.

En matèria d’assessorament, l’oficina ensenya a interpretar una factura i a reduir la despesa energètica. Si es sol·licita, es pot realitzar un estudi-diagnosi de la despesa, consums i hàbits del ciutadà per tal de millorar-ho.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat