Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. S’inicia a Cardona el curs d’Activitats Turístiques i Comerç Local
Anar a l'inici de la pàgina

S’inicia a Cardona el curs d’Activitats Turístiques i Comerç Local

Dilluns, 5 de Març de 2018

Ja ha començat a Cardona el Curs d’Activitats Turístiques i Comerç Local, que està organitzat pel ‘Servei Connectem’ de l’Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. Es tracta d’una formació de 180 hores que es durà a terme al Centre Cívic/Casal de Joves de Cardona i al Casal Cívic fins a la primera setmana de maig.

L’objectiu del curs és capacitar les persones de forma polivalent per facilitar la seva inserció laboral en activitats relacionades amb l’atenció al client o al consumidor, amb el sector del turisme o del comerç o, fins i tot, amb el de l’hostaleria i la restauració. El curs combina sessions de caràcter teòric amb visites als diferents punts turístics de Cardona i Solsona.

L’acció formativa sorgeix de l’aposta ferma que fa Cardona pel turisme de convencions. La recuperació del Cine Modern com a Centre de Convencions —sota el nom d’Auditori Valentí Fuster— permetrà celebrar diversos esdeveniments al llarg de l’any i posicionarà Cardona en el mercat de convencions relacionades amb la vida saludable i l’activitat física, així com d’altres esdeveniments científics. A més, les noves instal·lacions obriran la porta a què altres activitats artístiques i espectacles culturals, tant de petit com de gran format, es puguin representar a Cardona, la qual cosa tindrà un gran efecte en l’economia de la vila, generant nous llocs de treball directes —com ara auxiliars de congressos i tècnics audiovisuals— i també d’indirectes, relacionats per exemple amb el sector del turisme o el del comerç, entre d’altres.

Cada mòdul formatiu serà impartit per professionals i empreses del territori especialitzades, com ara la Fundació Cardona Històrica, Voliacs, Meeting Point, Caberset i l’Escola Arrels, que s’han coordinat per oferir una formació d’alta qualitat. L’actuació està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc de treball als barris.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat