Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2018
  5. La 5a Marxa del Setge de Cardona arriba aquest diumenge amb 416 inscrits
Anar a l'inici de la pàgina

La 5a Marxa del Setge de Cardona arriba aquest diumenge amb 416 inscrits

Divendres, 2 de Març de 2018

Un total de 416 persones s’han inscrit a la 5a Marxa del Setge de Cardona, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de març. La caminada de resistència està organitzada pel Centre Excursionista de Cardona i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cardona.

En la seva cinquena edició, la Marxa presenta canvis en el seu recorregut amb la idea de fer-lo més ràpid i d’obtenir una volta més compensada. Per una banda, s’ha suprimit el tram de pujada a la Bandera i la Carosa i s’ha escurçat una mica la zona de la Coma. De l’altra, s’ha allargat cap al costat de Malagarriga i la zona de les Tresserres. La Marxa del Setge tindrà un recorregut de 52 quilòmetres i 4.574 metres de desnivell acumulat i serà puntuable pel Circuit Català de Caminades de Resistència 2018 (CCCR 2018). També hi ha l’opció de fer una volta menys exigent, de 32 quilòmetres i 3.020 metres de desnivell acumulat.

La recollida de dorsals es podrà fer dissabte 3 de març de 17h a 19h al bar-restaurant Menut de la Bauma (plaça de la Fira) o el mateix diumenge 4 de març de 6h a 7h, just abans de la sortida. Cal presentar el Model de Plec de descàrrec i certificat d’aptitud física en el moment de la recollida de dorsals. La sortida es farà a les 7h al Castell de Cardona. Durant la Marxa, hi haurà 5 avituallaments i 5 controls per als quals serà obligatori passar. L’arribada tindrà lloc a la plaça de la Fira.

L’organització informa que en aquesta edició no hi haurà gots d’un sol ús i que, per tant, cada participant haurà de portar el seu. Tot i això, se’n vendran de reutilitzables (a 1 euro) durant la recollida de dorsals. El Centre Excursionista de Cardona dona les gràcies a tots els col·laboradors que fan possible la Marxa del Setge, així com als propietaris de terrenys per on passa la caminada.

Poden obtenir més informació sobre la Marxa del Setge, aquí.


Tornar a: Març, 2018

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat