Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2017
  5. Cardona i Manresa signen un conveni de col·labora...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona i Manresa signen un conveni de col·laboració per al desenvolupament i per a la promoció turística

Dimecres, 29 de Març de 2017 convenimanresa2017

L’alcalde de Cardona i president de la Fundació Cardona Històrica, Ferran Estruch, i l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, han signat avui un conveni de col•laboració per al desenvolupament i la promoció turística.

L’acte de signatura ha tingut lloc aquest matí a Cardona i ha comptat també amb la presència del regidor de Promoció Econòmica i Turisme de l’ajuntament de Cardona, Josep Tristany, el regidor de Turisme i Festes de l’ajuntament de Manresa, Joan Calmet, la gerent de la Fundació Cardona Històrica, Anna Poza, i el gerent de la Fundació Fira de Manresa, Albert Tulleuda.

L’acord, que té un vigència fins al 31 de desembre de 2019, estableix i regula les relacions de col•laboració entre la Fundació Cardona Històrica i de Manresa mitjançant les Oficines de Turisme i altres serveis turístics de què disposen ambdues ciutats.

A través d’aquest conveni s’estableix un acord per a l’intercanvi d’informació sobre iniciatives, projectes, productes i esdeveniments turístics de les respectives ciutats; difusió de fulletons i altres publicacions i productes turístics d’ambdós municipis; i la col•laboració entre els tècnics de turisme en l’intercanvi d’informació, disseny i elaboració de productes turístics comuns.

L’acord preveu també l’estudi i elaboració de propostes de promoció i difusió turística conjunta als diferents canals de distribució de productes turístics; i la col·laboració en altres iniciatives i projectes concrets que acordi la Taula Sectorial de cooperació.


Tornar a: Març, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat