Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2017
  5. La unió de botiguers i comerciants de Cardona org...
Anar a l'inici de la pàgina

La unió de botiguers i comerciants de Cardona organitza diverses activitats durant la primera edició de la setmana de comerç

Divendres, 24 de Març de 2017 setmanacomerç17

La UBIC de Cardona participa en la primera edició de la Setmana del Comerç a través de la campanya Cardona Comerç, cada dia una acció. L’entitat, del 20 al 26 de març, està realitzant diferents accions cada dia, com aparadors creuats, concurs a Instagram, estrany a l’aparador (“troba la Ubiki”) i reparteix diàriament regals i vals de compra entre els guanyadors de les activitats.

El diumenge 26 de març la UBIC col·laborarà de nou en el Mercat de Salut en què es farà una Gimcana de la salut pels establiments i comerços de Cardona. El Mercat de Salut és una de les activitats del projecte Cardona Integral que duen a terme l’Ajuntament de Cardona i la Fundació SHE.

D’aquesta manera, la UBIC de Cardona es suma al centenar d’associacions de comerciants d’arreu de Catalunya que duran a terme activitats dinamitzadores durant la Setmana del Comerç, una iniciativa pionera i de país que posa en valor la importància del comerç de proximitat i la seva funció social.

Per a més informació cliqueu aquí https://www.facebook.com/ubiccardona/


Tornar a: Març, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat