Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2017
  5. El castell de Cardona entra als quarts de final a...
Anar a l'inici de la pàgina

El castell de Cardona entra als quarts de final a El monument favorit dels catalans 2017

Dimecres, 22 de Març de 2017 castell17

El castell de Cardona s’ha classificat en cinquena posició i s’enfrontarà a la fortalesa ibèrica dels Vilars d’Arbeca en la propera fase

Ahir a la tarda, la revista Descobrir va fer pública la llista dels 8 finalistes a El monument favorit dels catalans entre els qual hi figura el castell de Cardona.

Montsoriu i Montblanc són les icones patrimonials que han quedat en primera i vuitena posició, respectivament, en la fase classificatòria, que ha deixat fora 12 monuments. Els altres monuments que s'han classificat per als quarts de final són: Sant Climent de Taüll, la basílica de Santa Maria de Mataró, el monestir de Santa Maria de Ripoll i la cartoixa d'Escaladei.

El calendari de les votacions
Des del 28 de març al 18 d’abril es duran a terme les votacions que cada setmana enfrontaran a dos dels monuments que han passat a aquesta fase.
Entre el 4 i l’11 d’abril el castell de Cardona es batrà en duel amb la fortalesa dels Vilars d’Arbeca, que va quedar en quarta posició en les votacions.

Com votar
Només cal ser usuari registrat de Descobrir.cat i accedir al web del concurs monument favorit dels catalans. Es pot fer un vot cada hora. Per votar cliqueu aquí.

Els quatre monuments guanyadors d’aquestes rondes passaran a les semifinals, que es disputaran entre el 18 d’abril i el 2 de maig. El combat decisiu, la gran final monumental, durarà una setmana i es resoldrà el dimarts 9 de maig, dia en què acaba el concurs i se sabrà, gràcies a les votacions populars, quin és el monument favorit dels catalans 2017.

L’Ajuntament agraeix a totes les persones que han fet possible que el castell de Cardona es trobi entre els 8 finalistes i convida a tothom a continuar votant en la setmana del 4 d’abril per tal d’aconseguir classificar el castell per a les semifinals.Tornar a: Març, 2017

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat