Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2014
  5. Cardona presenta els productes gastronòmics del Tricentenari
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona presenta els productes gastronòmics del Tricentenari

Divendres, 21 de Març de 2014 Productesgastronomicstricentenari

“Les Pedres de la resistència”, “el Pa del Setge”, el vi “1714” i els olis ecològics Migjorn, principals reclams gastronòmics del Tricentenari a Cardona.

Aquest diumenge 23 de març la vila de Cardona presentarà els producte gastronòmics que acompanyaran la commemoració del Tricentenari de la fi de la Guerra de Successió a la vila ducal.

Amb motiu de la commemoració, l’Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i la Unió de Botiguers i Comerciants han impulsat aquesta iniciativa encaminada a donar a conèixer la vila i la seva història des del vessant gastronòmic.

Diumenge, a partir de les 11 hores i durant tot el matí, es presentarà la mostra i degustació dels productes a la plaça de la Fira, davant del Centre Cardona Medieval. L'oferta de productes és ben diversa i la conformen “Les Pedres de la resistència”, elaborades pels pastissers locals; “el Pa del Setge”, dels Flequers de Cardona; “1714”, el vi commemoratiu del Tricentenari, de Vins i Caves Piteus i també una variada mostra d’olis ecològics Migjorn. També es comptarà amb existències per a la venda d’aquests nous productes locals.


Tornar a: Març, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat