Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2014
  5. L'Ajuntament de Cardona i Iberpotash signen un con...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Ajuntament de Cardona i Iberpotash signen un conveni de col.laboració amb la Fundació Cardona Històrica

Dijous, 20 de Març de 2014 Conveni Ajuntament Cardona Iberpotash 2014

L'empresa bagenca Iberpotash SA s'ha convertit en membre protector de la Fundació Cardona Històrica (FCH), la fundació privada municipal que gestiona els recursos turístics de l'Ajuntament de Cardona.

L'entrada d'Iberpotash SA com a membre protector de la FCH ha estat possible gràcies al conveni de col.laboració que ha signat amb l'ens cardoní i que contribuirà al projecte de desenvolupament turístic que Cardona impulsa a les antigues mines de sal i de potassa del municipi.

El conveni es va formalitzar al Saló de sessions de l'Ajuntament de Cardona després que l'alcalde cardoní, Ferran Estruch i el Conseller Delegat d'Iberpotash SA, José Antonio Martínez Álamo signessin el document de col.laboració per a projectes de recuperació i divulgació del patrimoni històric de Cardona.

L’alcalde de Cardona Ferran Estruch ha manifestat la seva satisfacció “per haver assolit un acord de col.laboració que permetrà unir esforços i recursos en la divulgació del patrimoni miner del territori”. Per la seva banda, el conseller delegat d’Iberpotash, José Antonio Martínez Álamo, ha assegurat que “accions i acords com el que signem contribueixen a establir lligams entre territoris que ens permeten posar en valor el nostre patrimoni històric i donar a conèixer les grans transformacions socials i econòmiques que s’han produït i que ens permetran continuar avançant”.

El conveni entre l'Ajuntament de Cardona i l'empresa Iberpotash SA estipula que la Fundació Cardona Històrica donarà compte del destí concret de la donació i que els recursos aportats es destinaran a l'execució d'aquells projectes que s'inscriuen dins els objectius propis de la Fundació. Per la seva part Iberpotash SA podrà fer ús dels avantatges que els estatuts de la Fundació determinen per als membres protectors de la Fundació Cardona Històrica.


Tornar a: Març, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat