Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2014
  5. Reconeixement per a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Reconeixement per a l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona

Dimecres, 19 de Març de 2014 AVPCC 2014

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona (AVPCC) va rebre dissabte passat el reconeixement de la Generalitat que va guardonar l’entitat cardonina per la seva tasca en matèria de seguretat i prevenció ciutadana.

L’entrega dels guardons es va realitzar durant les Jornades del Voluntariat de Protecció Civil, que es van realitzar dissabte a Tarragona. A l’acte hi va assistir la regidora de Protecció Civil de l’Ajuntament cardoní, Maite Barrera, el president i diversos membres de l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona. L'entitat cardonina va recollir dos guardons, el primer per Manuel Roca Soto, cap d'unitat i president de l'associació, i l'altre per al conjunt de l'entitat de la mà del conseller d'Interior Ramon Espadaler, que va presidir l’acte, i del director general de protecció civil, Jordi Aurich.

La regidora de Protecció Civil, Maite Barrera va destacar "l'exemplar tasca" que els voluntaris de protecció civil fan per a la vila de Cardona i va felicitar l'entitat "per aquest merescut reconeixement". Per la seva banda, el president de l'AVPCC, Manuel Roca, va dedicar el premi "a tots els voluntaris, actuals i anteriors, per la seva dedicació i bona manera de fer", i en especial, "a Juan Marmol, un dels voluntaris més antics del municipi per la seva col.laboració amb l'entitat al llarg dels anys". Finalment va agrair "a la família, patidors en primera persona de les hores que dedico desinteressadament i altruistament a aquest afer, ja que sense el seu suport i paciència no seria aquí".

Amb aquest guardó el departament d’Interior i la direcció general de Protecció Civil reconeixen la trajectòria i implicació de l’entitat en favor de la seguretat de les persones i béns i la realització de tasques preventives i de sensibilització.


Tornar a: Març, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat