Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2014
  5. L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de...
Anar a l'inici de la pàgina

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona rep el reconeixement de la Generalitat

Dijous, 13 de Març de 2014 Protecció Civil 2014

El Departament d’Interior i la Direcció General de Protecció Civil distingiran a l'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona per la seva trajectòria en favor de la seguretat de les persones i béns, la seva implicació en els actes de la vila i la seva tasca de sensibilització i de prevenció.

L'Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Cardona, i el seu president, Manuel Roca Soto, rebran la distinció en el marc del Dia del Voluntari de Protecció Civil que se celebra aquest dissabte 15 de març a la ciutat de Tarragona. La concessió d'aquesta distinció arriba després que l'Ajuntament de Cardona sol.licités valorar els mèrits tant de l'entitat de voluntaris de protecció civil de Cardona com del seu president per aquest reconeixement.

La Regidora de Protecció Civil, Maite Barrera, valora molt positivament aquest esdeveniment, a una entitat i al seu president que s'esforcen cada dia de manera altruista per la seguretat de la ciutadania, agraeix la implicació i disponibilitat il.limitada de tots els voluntaris i considera que això ha de ser un reconeixement per a continuar treballant com fins ara.


Tornar a: Març, 2014

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat