Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2013
  5. La Col.legiata acull dissabte el darrer concert de...
Anar a l'inici de la pàgina

La Col.legiata acull dissabte el darrer concert del Cicle de Música Sacra de Cardona

Dimecres, 27 de Març de 2013 Coral Cantiga

El Cicle de Música de Sacra de Cardona tancarà la seva novena edició aquest dissabte 30 de març amb un concert dedicat als grans solistes en la música religiosa. La vetllada musical oferirà una selecció d’àries d’El Messies de G.F. Haendel, del Glòria d’A. Vivaldi i del Magnificat de J.S. Bach, a més de la Sonata la Crucifixió d’H. Biber i de la Sonata da Chiesa K336 de W.A. Mozart.

El director artístic del Cicle de Música Sacra, Josep Maria Sauret dirigirà el concert en una producció especialment pensada pel Cicle en la qual participen conjuntament el Quartet de la Filharmonia de Barcelona, la soprano Júlia Sesé, el violinista Joan Espina i l'organista Jordi Reguant.

El concert començarà a les 7 de la tarda a la col·legiata de Sant Vicenç. El preu de l'entrada és de 10 euros i es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona o reservar al telèfon d’informació i reserves 93 869 27 98. També es poden comprar una hora i mitja abans de cada concert a la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona.

Dedicat a la recuperació i a la divulgació del patrimoni musical sacre europeu, el Cicle de Música Sacra de Cardona està organitzat per l’Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i el Museu d’Història de Catalunya. Un centenar d'espectadors van assistir al primer concert del Cicle a càrrec de la Coral Cantiga, amb direcció de Josep Prats.


Tornar a: Març, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat