Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2013
  5. Cardona programa un nou bloc del Taller de Cultura
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona programa un nou bloc del Taller de Cultura

Dimarts, 26 de Març de 2013 El Taller 12/13 II Bloc

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Cardona ja té a punt el programa d’activitats que s'inclouran al segon bloc del Taller de Cultura que començarà la setmana del 15 d'abril i que oferirà un total de 6 tallers: Remeis naturals i herbes aromàtiques, Cardona, més de mil anys d'història, L'art de fer pessebres, Taller de decoració de capses de cartró, Agricultura ecològica i Taller de sardanes.

El termini per fer les inscripcions s'obre demà 27 de març i s'allargarà fins el 12 d'abril. Les inscripcions s’han de fer presencialment a les oficines de l’Ajuntament de dilluns a divendres de 9 a 13 hores. A més d’omplir la butlleta d’inscripció caldrà fer efectiu el pagament del curs. Les places són limitades, varien en funció de cada curs i no es poden reservar.

La Regidoria de Cultura espera que aquesta nova edició del Taller mantingui l'elevada participació que ha obtingut des que es va posar en marxa i que la iniciativa continuï contribuint a diversificar i ampliar l'oferta cultural i d'oci de la vila.

Descarregueu-vos el díptic del Taller de Cultura clicant aquí.


Tornar a: Març, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat