Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2013
  5. Cap de setmana de Caramelles a Cardona
Anar a l'inici de la pàgina

Cap de setmana de Caramelles a Cardona

Dimarts, 26 de Març de 2013 Caramelles de Cardona

Aquest cap de setmana les Caramelles de Cardona ompliran de cants i balls els carrers i places de la vila. Com ja és tradició les 4 colles caramellaires sortiran pels carrers i barris per festejar l'arribada de Pasqua i la primavera, entonat diverses cançons.

Les caramelles de Pagès, beneiran la terra amb el seu tradicional ball de cascavells, enguany pel barri de Bergús i Planès. Les caramelles de la Coromina, cantaran la cançó escrita per mossèn Antoni Muntada en el centenari del seu naixement. Les caramelles del Casal d'Avis també cantaran la seva cançó i de les caramelles de la Colla Jove escoltarem una sardana i el goig de les botifarres, amb la qual faran crítica de la situació sociopolítica actual.

A més, el dissabte al vespre, després de la vetlla pasqual, la Coral Cardonina i l'Escolania cantaran a l'església parroquial.

El diumenge 31 de març les 4 colles cantaran pel centre històric de la vila. La festa aplega més de 200 caramellaires joves i grans que mantenen viva aquesta tradició. A dos quarts de dues del migdia totes les colles cantaran davant de l'edifici de l’Ajuntament i com ja és tradició la cantada conclourà amb la Sardana de Cardona.

Cliqueu aquí per veure el programa d'actes.


Tornar a: Març, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat