Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2013
  5. Cardona recull 81 donacions de sang en un matí
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona recull 81 donacions de sang en un matí

Divendres, 15 de Març de 2013 Donació Sang, Cardona març 2013

La Marató de Sang de Cardona, celebrada el passat diumenge a Cardona, va aconseguir recollir un total de 81 donacions de sang i va sumar 7 nous donants. La jornada es va realitzar durant tot el matí al pavelló municipal d'esports i va comptar amb la col.laboració de diverses entitats i establiments comercials de la vila i la participació de nombrosos veïns i veïnes.

Els organitzadors de la Marató -Banc de Sang i Teixits, Associació de Donants de Sang del Bages, Creu Roja i Ajuntament de Cardona- van valorar molt positivament la jornada tant pel que fa al nombre de donacions com a la participació de la societat cardonina.

La Marató es va desenvolupar en un ambient festiu, amb tota mena d’activitats, actuacions, sortejos i regals. Durant tot el matí hi va haver inflables gegants pels més petits i tastes d'especialitats culinàries, a càrrec del cuiner cardoní, David Guitart, entre altres activitats.

L'organització agraeix la participació de tothom i destaca la importància d’aquest tipus d’accions per contribuir a sensibilitzar la població de la necessitat de donar sang.


Tornar a: Març, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat