Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2013
  5. Cardona presenta el IXè Cicle de Música Sacra ex...
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona presenta el IXè Cicle de Música Sacra explorant les àmplies sonoritats de la música religiosa

Dimecres, 13 de Març de 2013 Música Sacra 2013

La Col·legiata de Sant Vicenç del Castell de Cardona acollirà els propers 24 i 30 de març una nova edició del Cicle de Música Sacra que la vila cardonina celebra cada any per setmana santa.

El Cicle d'enguany constarà de dos concerts dedicats al repertori musical sacre amb especial atenció a la música coral, la veu solista i la música instrumental que permetrà oferir al públic una mostra de les sonoritats més singulars del repertori religiós.

La Coral Cantiga, sota la direcció de Josep Prats, inaugurarà el cicle el diumenge 24 de març amb un concert dedicat a la polifonia sacra. La formació coral interpretarà peces de J.S. Bach, T. L. de Victoria, J. Rheinberger, M. Lauridsen i P. Casals entre d'altres compositors. El concert mostrarà les diferents possibilitats sonores d’una formació coral.

El dissabte 30 de març arribarà el segon concert del cicle dedicat als grans solistes en la música religiosa. La vetllada musical oferirà una selecció d’àries d’El Messies de G.F. Haendel, del Glòria d’A. Vivaldi i del Magnificat de J.S. Bach, a més de la Sonata la Crucifixió d’H. Biber i de la Sonata da Chiesa K336 de W.A. Mozart. El director artístic del Cicle de Música Sacra, Josep Maria Sauret dirigirà el concert en una producció especialment pensada pel Cicle en la qual participen conjuntament el Quartet de la Filharmonia de Barcelona, la soprano Júlia Sesé, el violinista Joan Espina i l'organista Jordi Reguant.

Els dos concerts del cicle se celebraran a les 7 de la tarda a la col·legiata de Sant Vicenç. El preu de l'entrada és de 10 euros per cadascun dels dos concerts. Les entrades es podran adquirir a l’Oficina de Turisme de Cardona o reservar al telèfon d’informació i reserves 93 869 27 98 a partir del dijous 14 de març. També es podran comprar una hora i mitja abans de cada concert a la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona.

Veure el programa del Cicle

Dedicat a la recuperació i a la divulgació del patrimoni musical sacre europeu, el Cicle de Música Sacra de Cardona està organitzat per l’Ajuntament de Cardona, la Fundació Cardona Històrica i el Museu d’Història de Catalunya.


Tornar a: Març, 2013

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat