Idiomes

Saltar Idiomes
Capçalera amb imatges de la vilaFil d'Ariadna

Saltar Fil d'Ariadna
  1. Inici
  2. Destacats
  3. Notícies
  4. Març, 2012
  5. Cardona commemora el Dia Internacional del Llibre Infantil
Anar a l'inici de la pàgina

Cardona commemora el Dia Internacional del Llibre Infantil

Dimecres, 28 de Març de 2012 Dia Internacional del Llibre Infantil

Cardona commemorarà aquest divendres 30 de març el Dia Internacional del Llibre Infantil amb un seguit d’activitats encaminades a fomentar la lectura entre els més petits. La jornada comptarà amb una gimcana dedicada als contes de Hans Crhistian Andersen, un conta contes a càrrec de la il•lustradora de la revista Cavall Fort, Laura de Castellet, una exposició de llibres infantils recomanats per la Llibreria Mercat i la llibreria Viñas de Cardona i un conta contes amb la participació de Musicant.

Les activitats estan organitzades per la Biblioteca Municipal Marc de Cardona amb la col•laboració la Llibreria Viñas i la Llibreria Mercat de Cardona, l’Esplaia’t, l’Ajuntament de Cardona i la Diputació de Barcelona.

La primera activitat de la jornada serà la gimcana d’Andersen que començarà a les 5 de la tarda a la Biblioteca municipal i tindrà una durada aproximada d’una hora. Es tracta d’una activitat familiar i per a totes les edats en la qual els participants hauran de buscar un seguit d’objectes relacionats amb els contes de l’escriptor Hans Crhistian Andersen que estaran amagats per diferents llocs del poble.

Un cop finalitzada la gimcana es llegirà el manifest del Dia Internacional del Llibre Infantil i a continuació la il•lustradora Laura de Castellet explicarà contes a la vegada que els il•lustra amb els seus dibuixos. La jornada es completarà amb l’exposició de contes infantils recomanats per les llibreries de Cardona i que es podrà veure al vestíbul de la Biblioteca municipal Marc de Cardona.

Les activitats relacionades amb del Dia Internacional del Llibre Infantil es completaran amb un conta-contes que es farà a la Biblioteca municipal el dissabte 31 de març a les 12 del migdia amb la participació de Musicant que explicarà el conte “Florinda, la vaca pallassa".


Tornar a: Març, 2012

© Ajuntament de Cardona. Plaça de la Fira 1, 08261 Cardona - Telèfon: 93 869 10 00 - cardona@cardona.cat